A DIS 2000-ben történt megalakulását követően kezdetben biztonsági szolgáltatásokkal foglalkozott, majd a dinamikus fejlődés során bővítette tevékenységi körét takarítással, magánnyomozással, kertészettel, biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével. A DIS, a Triholding projektjeiben is teljes körű védelmet és takarítási feladatokat lát el.

A Delta Investigation Force Kft 2007-es megalakulásával, az alapvetően vagyonvédelmi feladatok ellátására szakosodott vállalatcsoporton belül, magánnyomozó osztály létrejöttét jegyezhettük fel.

A DIS portfoliójának nagy részét telephelyek, objektumok, bevásárlóközpontok teljes körű védelme és takarítása, irodaházak, építkezések, ingatlanok védelme, üzletek, magánházak, lakóparkok teljes körű üzemeltetése, takarítása és kezelése teszi ki.

Kiváló minőségű munkát végez a DIS a rendezvénybiztosítás, a nagyobb értékű pénz- és értékkísérés, -szállítás, illetve személyvédelem területén is.

Az elmúlt években a DIS meghatározó ágazatává fejlődött a biztonságtechnikai rendszerek kiépítése, üzemeltetése és karbantartása, amely a DIS a korszerű technikai és informatikai hátterének köszönhető.

A megbízások jelentős része átcsoportosításra került, így már a cég indulásakor közel 500 személy- és vagyonőr állt szolgálatba különböző helyszíneken. A DIS jelenleg közel 200 megbízással valamint több, mint 600 fős állománnyal rendelkezik. A megbízások teljesítésében elsősorban saját alkalmazottak, de alkalmanként alvállalkozó cégek is közreműködnek.

Tovább a DIS Holding weboldalára