Izgalmas és bizsergető kihívás elé állítottuk ingatlanfejlesztő csapatunkat legújabb projektünkkel az idei évben.

A Triholding Group eddigi épületeitől eltérően nem egy újabb lakóházat, hanem egy meglévő műemlék épületegyüttest emelt portfóliójába be.

Ebből a különleges hangulatú épületből, ahogy a neve is mutatja – KOMPLEX, egy több funkciójú épületet hozunk létre – illetve fejlesztünk tovább – a műemlékház falai között, a Király utcában.

A Komplex az egykori VAM Design Center, a hajdani Magyar Királyi Borház felújításából egy 11 500 nm bruttó alapterületű, kiállító- és rendezvénytérrel rendelkező épület. Központi fekvésével, szellemi tőkéjével, történelmi hagyományaival és 21. századi technikai felszereltségével méltó és exkluzív helyszíne számos eseménynek. Az impozáns épület átriumának és különleges építészeti megoldásainak köszönhetően felbecsülhetetlen értékű épületegyüttes.

Az épületben jól megférnek és kiegészítik egymást a különböző tevékenységek, ilyen a földszinten kialakításra kerülő gasztronómiai terület, a pinceszinten folyamatosan megrendezésre kerülő neves kiállítások, események, az emeleteken irodai, kereskedelmi, tevékenységek és mindezt megkoronázva az épület legfelső szintjén egy páratlan boutique hotel.

Ezeknek az adottságoknak és cégünk, a Triholding Group hozzáadott értékének köszönhetően biztos a siker, legyen szó bármilyen jellegű tevékenységre a Komplexumban.

Irodák korlátozott számban még bérelhetőek.

Kérjen ajánlatot

Amennyiben projektünk felkeltette érdeklődését, kérjen ajánlatot.

Írjon nekünk!


    Galéria