A COM.UNIQUE Kft. 2002 márciusában azzal a küldetéssel alakult, hogy a liberalizált távközlési piacon magas színvonalat képviselő telefon-, internet- illetve televíziós szolgáltatásokat nyújtson egyéni előfizetői és vállalkozások számára az átlagos piaci árnál mindig olcsóbban.

A COM:UNIQUE eleinte a Triholding ingatlanfejlesztéseit látta el korszerű, minden igényt kielégítő telekommunikációs rendszereivel illetve szolgáltatásaival, mára azonban sok más ingatlanfejlesztő is meggyőződhetett arról, hogy az eredeti célkitűzéshez híven, kifejezetten versenyképes árakon nyújt a számos tekintetben a .nagy szolgáltatókénál. is korszerűbb távközlési termékeket.

Mára a COM.UNIQUE, több mint 8000 ügyfelet szolgál ki számos lakóparkban, és előfizetőinek száma napról-napra dinamikusan növekszik. Ennek érdekében a folyamatos és biztonságos szolgáltatás mellett folyamatosan kutatnak új, innovatív technológiák után, hogy az ügyfelek a lehető legjobb és legkorszerűbb szolgáltatásokat élvezhessék változatlanul kedvező árakon.

Tovább a COM.UNIQUE weboldalára